Logo 3B-krant.nl
  • Alles

Inloopavond uitbreiding centrum Berkel

dinsdag 21 november 19:00 uur

Inloopavond voorontwerpbestemmingsplan 'Uitbreiding centrum Berkel en Rodenrijs'

In de afgelopen periode heeft de gemeente samen met de ontwikkelaar de uitgangspunten voor de uitbreiding van Berkel centrum vastgelegd. Momenteel wordt er gewerkt aan het opstellen van een Voorlopig Ontwerp (concept bouwplan). Naar verwachting is dit ontwerp in het eerste kwartaal van 2018 klaar.

Om de uitbreiding van het centrumgebied mogelijk te maken, is een nieuw bestemmingsplan nodig. De bestemmingsplanprocedure bestaat uit meerdere fasen. De eerste stap is het voorontwerpbestemmingsplan. Dit voorontwerpbestemmingsplan kunt u tot en met dinsdag 5 december digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, zoek op Westersingel Berkel. Het bestemmingsplan dat nu ter inzage ligt kan nog veranderen, bijvoorbeeld naar aanleiding van de inspraakreacties of als gevolg van de nadere uitwerking van het bouwplan.

 

Inloopavond

Op dinsdag 21 november is er tussen 19.00 en 20.30 uur een inloopavond over het voorontwerpbestemmingsplan 'Uitbreiding centrum Berkel en Rodenrijs'. De avond vindt plaats in het gemeentehuis van de gemeente Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. U bent van harte welkom om binnen te lopen om het bestemmingsplan te bekijken en een toelichting te krijgen op de inhoud van het bestemmingsplan. De inloopavond vindt plaats in het gemeentehuis van Lansingerland.


deel deze activiteit

Locatie

Gemeentehuis
Mill