Logo 3B-krant.nl
  • Alles

Sinterklaas maakt intocht

zaterdag 18 november 13:00 uur

Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 18 november is de officiële intocht in Berkel Centrum en dat gaat gepaard met een uitgebreid programma. Kinderen laten zich van hun beste kant zien, want Sinterklaas komt naar ons land! Sinterklaas en zijn Pieten beginnen hun rondrit om 13:00 uur vanuit Rodenrijs. Ze rijden via de Rozenoord naar de Rodenrijseweg naar de Kerkstraat waar hij rond 14:00 uur op het plein bij 't Vierkantje arriveert.

Op het plein bij 't Vierkantje begint om 12:45 uur een Taekwondo demonstratie van TaeKwen. Daarna start om 13:15 uur Julians Sinterklaasshow. Samen met Checkpiet komt hij "checken" of de kinderen al klaar zijn voor de komst van Sinterklaas. Met de nodige goocheltrucs, liedjes, quizvragen en dansjes krijgen de kinderen 45 onvergetelijke minuten van vermaak. Natuurlijk worden er volop Sinterklaasliedjes gezongen, zodat de kinderen al lekker warm worden gedraaid voor de aankomst van de Sint en zijn gevolg.

De Goedheiligman wordt vanaf de Kerksingel onder begeleiding van zijn Pietenband Helicon rond 14:00 uur naar het podium geleid. Ook de burgemeester is voor deze speciale gelegenheid aanwezig. Kinderen mogen een handje geven aan de Sint en dan kunnen ze natuurlijk meteen hun verlanglijstje inleveren. Samen zingen ze dan nog enkele liedjes en vervolgens maken de Sint en zijn trouwe Pieten een ronde door het centrum. De DJ Piet zorgt op het podium voor leuke dansjes, liedjes en gezelligheid tot 16.00 uur! Ook Pietenband Helicon zorgt voor een gezellige sfeer door de winkelstraten door hun muzikale klanken. Alle kinderen uit Berkel en omgeving zijn van harte uitgenodigd. Bezoek www.winkelcentrum-berkel.nl voor meer Sinterklaasactiviteiten.


deel deze activiteit