Logo 3B-krant.nl
  • Alles

Oriëntatieworkshop vrijwilligerswerk

maandag 15 januari 0:00 uur

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die graag vrijwilliger willen worden, maar nog niet precies weten in welke richting of bij welke organisatie. In de vacaturebank staan heel veel mogelijkheden. De workshop helpt om de goede vacature(s) te vinden. Want vrijwilligerswerk doe je voor anderen én voor jezelf!

De volgende zaken komen aan de orde:

•    Persoonlijke redenen om vrijwilligerswerk te gaan doen / interesses en wensen

•    Wat voor soort werkzaamheden zijn er?

•    Belangrijke zaken voor gestart wordt met vrijwilligerswerk

Na afloop van de workshop is het mogelijk te reageren op vacatures. Het VIP Lansingerland zorgt ervoor dat uw gegevens bij de contactpersonen aankomen. 

Maandagavond 15 januari in Berkel en Rodenrijs. De workshop gaat door bij voldoende deelnemers. Vooraf aanmelden is noodzakelijk (tot uiterlijk 1 week voor de workshop). De workshop duurt ongeveer 2-21/2 uur. De definitieve bevestiging, inclusief de tijden en locatiegegevens, volgt circa 1 week voorafgaande aan de workshop. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Het is handig als u uzelf vooraf via de website van het VIP Lansingerland aanmeld als vrijwilliger. Dit kan via de vacaturebank. Medewerkers van het VIP Lansingerland kunnen dit, als u dat prettiger vindt, ook voor u doen. 

U kunt contact opnemen met het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland via info@viplansingerland.nl of 010 5 22 55 45. Op viplansingerland.nl vindt u uitgebreide informatie over vrijwilligerswerk, mogelijkheden, workshops en themabijeenkomsten en wetenswaardigheden. 

 


deel deze activiteit