• Alles

Informatie-avond SeniorWeb: Thema Google

woensdag 14 maart 20:00 t/m 22:00 uur

Ontdek tijdens deze avond dat Google veel meer is dan een zoekmachine. Google is één van de grootste Clouddiensten. In samenwerking met Bibliotheek Oostland houdt SeniorWeb Lansingerland op woensdag 14 maart een informatie-thema avond in de bibliotheekvestiging van Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. De avond start om 20.00 uur. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.

Voor iedereen die meer wil weten wat de mogelijkheden zijn van Google diensten. Met een Google account beschikt u niet alleen over een gratis e-mailadres (Gmail) maar heeft u ook beschikking over gratis opslag van bestanden en foto’s op Google Drive en Google Foto’s. Ook Google agenda en Google Maps komen deze avond aan de orde.

Tijdens deze informatieavond gaan vrijwilligers van SeniorWeb in op de mogelijkheden van Google en geven ze een demonstratie wat je er allemaal mee kunt. Zo krijgen de deelnemers te zien hoe je bijv. foto’s bewerkt en opslaat en dat je op elk gewenst apparaat de bestanden kunt openen. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot seniorweblansingerland@gmail.com


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Oostland
Berkel en Rodenrijs
Nieuwstraat 25
2651cg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.