• Alles

Speel 17 maart mee met de 3-Torens in Berkel Centrum

zaterdag 17 maart 10:00 uur

Op zaterdag 17 maart van 10:00 tot 15:00 uur is Schaakvereniging 3-Torens aanwezig in het centrum van Berkel met een groot buitenschaakspel.

Speciaal voor alle mensen die willen leren schaken of het leuk vinden om te schaken komt Schaakvereniging 3-Torens Berkel Centrum met een groot schaakspel. De vereniging verzorgt spannende wedstrijden tussen bezoekers en leden of onderling tussen de bezoekers. Ook kun je aanschuiven bij één van de schaakborden voor een partijtje. De mensen die minder bekend zijn met schaken krijgen de kans om kennis te maken met dit spannende spel en kunnen informatie over de schaakclub krijgen.

Schaakvereniging 3-Torens is een schaakvereniging in Lansingerland. Voor jong en oud verzorgen zij schaaklessen en toernooien. Op elke dinsdagavond wordt er geschaakt door de jeugd en volwassenen in het gebouw van de vereniging (Rodenrijseweg 295, Berkel en Rodenrijs). Tijdens deze avonden is iedereen welkom, dus schuif gerust aan. Voor meer informatie http://www.3-torens.nl/.

Bezoek onze website www.winkelcentrum-berkel.nl voor meer informatie over het winkelcentrum en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram: @Berkelcentrum.

Bij slecht weer gaat de activiteit niet door. Wij geven dit door via de genoemde social media kanalen.


deel deze activiteit