• Alles
 • (3)
  Film
 • (3)
  Evenement
 • (14)
  Religie
 • (1)
  Muziek

Lentefair en rommelmarkt

zaterdag 21 april 9:30 t/m 14:30 uur

Zaterdag 21 april is er van 9.30 tot 14:30 uur een grote rommelmarkt in het kerkgebouw van de Hervormde kerk, Kerkstraat 1 in Bergschenhoek. De organisatie heeft in achterliggende weken veel spullen ingezameld die op deze dag te koop worden aangeboden. Naast de rommelmarkt is er dit jaar ook een Lentefair. Op deze Lentefair zijn er leuke kramen met brocante, home & garden artikelen, mode accessoires, sieraden, bloemen, planten en groenten. Veel artikelen zijn door de kraamhouders zelf gemaakt.

Bergschenhoek - Ontmoeting is volgens Daan Breedijk van de organisatie een belangrijk item op deze Lentefair. In voorgaande edities waren er veel positieve geluiden van mensen die elkaar in een gezellige sfeer onder het genot van een kopje koffie of broodje ontmoetten. Soms hadden ze elkaar tijden niet gesproken en konden hier op hun gemak bijpraten. "En dat is nou precies wat we willen dat mensen onderling in gesprek komen," aldus Breedijk. "Een open kerk is op deze dag heel letterlijk"!

Er is een grote hoeveelheid tweedehands boeken en speelgoed en u kunt snuffelen tussen huisraad, curiosa, elektronica en meer. De kinderen kunnen zich ook prima vermaken met schminken en spel. Met de opbrengst ondersteunt men het zendingsechtpaar Sijmen en Annelies den Hartog. Met hun gezin werken zij in Manchakhirie, een kleine stad in het Noord-Oosten van Thailand. Meer informatie over dit zendingsproject is te vinden op www.oversea.nl

De toegang op de Lentefair/rommelmarkt is gratis.


deel deze activiteit

Locatie

Hervormde Kerk
Burgh-Haamstede