• Alles
  • (2)
    Muziek
  • (2)
    Cursus-Workshop

Lunchen met grootmoeders groentesoep met ShareDnD

woensdag 21 augustus 12:00 uur

Op 21 augustus kookt onze kookliefhebber Annemieke in de huiskamer van Ontmoet! heerlijke grootmoeders groentesoep met ballen en vermicellistukjes, en stokbrood met boter en kruidenkaas/kruidenboter erbij.

Berkel en Rodenrijs - Heb je zin om met andere mensen samen te lunchen? Maak een gezellig praatje en leer (nieuwe) mensen kennen. Schuif dan aan bij soep met een stokbroodje. Tijdens de lunch staan er kannen met water op tafel. Wil je vegetarische soep? Laat dan even weten. Op een gezellige locatie bij Welzijn Lansingerland. De locatie is centraal gelegen en goed toegankelijk. De kosten voor de lunch zijn € 3,- en aanmelden via https://www.sharednd.com/lansingerland of stuur een mail naar Lansingerland@sharednd.nl of bel naar 010 5225545.

Alle kookliefhebbers van gemeente Lansingerland worden gevraagd om eens wat extra te koken. Welzijn Lansingerland, Gemeente Lansingerland en ShareDnD hebben de handen inéén geslagen om als eerste gemeente van Nederland een mooie samenwerking aan te gaan. Het doel is om kookliefhebbers en gasten met elkaar te verbinden en zo de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan. Via Lansingerland.sharednd.nl kunnen kookliefhebbers hun eigen 'huiskamerrestaurant' openen en maaltijden delen met een veilig betaalsysteem.

Het zou geweldig zijn als er voor iedereen in de buurt een 'huiskamerrestaurant' zou zijn. Ook meewerken aan de sociale betrokkenheid in uw buurt? De eerste 50 chefs een gratis keukenschort! Aanmelden kan via de website: www.lansingerland.sharednd.nl of neem contact op met Nick Plokkaar en Suzan Vellekoop van ShareDnD.

U kunt op de volgende manieren in contact komen: bereikbaar tussen 10:00 en 20:00 uur via Lansingerland@sharednd.nl  of bel 085 130 746 8 


deel deze activiteit