• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (2)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Proefles Peuter-en Kleutersport

woensdag 11 september 14:00 uur

Peuter- en Kleutersport bij Hockeyvereniging Bleiswijk

Iedere ouder kent het wel. Je neemt je kind mee naar de hockey- of voetbaltraining en je jongste van 3 jaar wil ook dolgraag mee rennen op het veld. Maar ja, dat kan niet want bij een sportvereniging begin je eigenlijk pas als je vijf of zes jaar oud bent. En dat is natuurlijk heel jammer, zegt Denise van Spall van Hockeyvereniging Bleiswijk. Want hoe leuk en leerzaam is het om samen met je jonge leeftijdgenootjes te bewegen?

Daarom gingen wij op zoek naar trainingen; speciaal voor de allerjongste kinderen. En dat is ons gelukt, samen met het bedrijf Kicks n Sticks starten we na de zomervakantie met een speciaal lesprogramma voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Onder deskundige begeleiding bewegen en sporten de kinderen dan de eerste jaren met papa of mama erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig.

Onze lessen zitten vol spel en plezier en zijn zó uitgedacht, we leren je kind precies de juiste technieken en bewegingen die later van pas komen als je gaat hockeyen of voetballen zegt Bart Jan van Collenburg van Kicks n Sticks. We leren de kinderen de grondvormen van bewegen. Daarnaast leert je kind spelenderwijs om beter te communiceren en samen te werken.

We maken ook gebruik van muziek en kleurrijk educatief spelmateriaal vervolgt Bart Jan. Zo leert je kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk niet alleen goed bewegen maar ook tellen, kleuren herkennen, vormen herkennen.

Alle kinderen vanaf 2 tot 6 jaar zijn bij ons van harte welkom zegt Denise. Natuurlijk hopen we dat de kinderen daarna gaan hockeyen bij onze vereniging maar het hoeft niet. Wil je meer weten over de peuter-en kleutersport? Kijk dan op onze website www.hvbleiswijk.nl ; hier kun je je aanmelden voor een van de proeflessen.

Proefles Peuter-en Kleutersport

11 september van 14:00/14:45 voor kids van 2 en 3 jaar (met ouders)

11 september van 15:00/16:00 voor kids van 4 en 5 jaar (zonder ouders)


deel deze activiteit

Locatie

Hockeyvereniging Bleiswijk
Bleiswijk
Merenweg 20a
2665km


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.