Logo 3B-krant.nl


Friet bezorgen met een nieuwe elektrische fiets

Het wordt steeds gezelliger bij Bon Chef aan de Vlashoeck in Bergschenhoek. De eerste elektrische bezorgfiets is binnen. Het hele assortiment kan straks bezorgd worden. De reacties zijn positief.

Bergschenhoek - "Het is vechten hier wie er op de fiets mag bezorgen", lacht eigenaresse Sascha Tjia (midden op foto). "Ik moet zeggen dat naast dat het goed is voor het milieu en goed voor de gezondheid van de bezorger het gewoon ook kei leuk is." En praktisch omdat het bekende restaurant in Lansingerland binnenkort komt met een eigen bezorg-app waarmee ze naast de bezorging van de maaltijden (zoals ze nu al doen) het complete assortiment kunnen bezorgen, dus ook frites en snacks enzovoort.

Milieunadelen

Tjia: "Daar hebben we meer bezorgmiddelen voor nodig en om nou niet nog meer auto's of brommers door Lansingerland te laten rijden, met alle milieunadelen erbij, kozen we voor om deze optie. Met de elektrische fiets hebben weggebruikers en mensen niet zo veel overlast van ons."

Bezorgvacature?

De grijze fiets wordt goed ontvangen door klanten. "Super leuk. Wat gaaf. Beter voor het milieu. Toppie", krijgt Bon Chef als reacties. Er kwam zelfs een vraag binnen of er geen bezorgvacature bij het bedrijf is. Bon Chef kijkt of er ruimte is voor nieuw personeel. Want ja, wie wil er nu niet op die bezorgfiets fietsen?

Tanja Verkaik
Reageer als eerste
Meer berichten