Logo 3B-krant.nl


Iets voor u? Met de krijtkar witte lijnen trekken op de voetbalvelden?
Iets voor u? Met de krijtkar witte lijnen trekken op de voetbalvelden?

Wie komt er krijtlijnen trekken bij c.v.v. Berkel?

Voetbalvereniging CVV Berkel en Rodenrijs zoekt iemand die goed is met krijt. "Iemand die ervan houdt om de lijnen uit te zetten én een paar uurtjes per week graag buiten bezig te zijn."

Berkel en Rodenrijs - Erelid Dirk van der Wal (die 55 jaar actief was al amateurvoetballer) doet deze zomer een stapje terug doet en geeft de krijtkar graag door. Voor volgend voetbalseizoen zoekt cvv Berkel één of meerdere mensen die op de grasvelden de lijnen willen trekken.

Elke maandag- en vrijdagochtend

Nieuwe krijters worden ingewerkt en wegwijs gemaakt op de velden. De club ziet de krijtman als een aansluiting bij de gezelligheid van schoonmaak- en onderhoudsploeg, die elke maandag- en vrijdagochtend in de weer is om het complex op Het Hoge Land mooi(er) te houden en te maken.

Betrouwbaar en vaste hand

De lijnentrekker moet secuur te werk kunnen gaan. Het trekken van strakke lijnen op de velden moet kunnen worden overgelaten aan een betrouwbaar persoon.

De verwachting is dat de tijdsbesteding voor het trekken van lijnen circa 1 uur per veld per week is. Meer weten of doen? Neem contact op met accommodatiebeheerder Willem van Dam via: accommodatie@cvvberkel.nl of 06-20 19 05 66.

Tanja Verkaik
Reageer als eerste
Meer berichten