Logo 3B-krant.nl


3B-krant is op zoek naar jong en oud schrijftalent voor de buurt

Heb jij een lekkere pen? Met andere woorden, schrijf je makkelijk en heb jij altijd al voor een krant willen schrijven? Dan is dit je kans.

Wij zijn namelijk op zoek naar schrijftalent, man vrouw, jong of oud. Wij zoeken vooral mensen die het leuk vinden om over hun buurt of wijk te schrijven. Het 'nieuws' van wat er zich op de hoek van jouw straat afspeelt, dát willen we namelijk in onze krant hebben. We gaan werken met zogenoemde buurtcorrespondenten. Als buurtcorrespondent ben je de ogen en oren van de krant. Zodra je iets in je omgeving hoort of ziet, trek je bij ons aan de bel. In overleg met de redactie ga je vervolgens aan de slag. Dan schrijf je het verhaal en plaatsen wij dat op de website en in de krant. En in de krant staat natuurlijk ook je naam erbij.

Journalistieke carrière

 

Misschien is dit wel een mooie start van je journalistieke carrière of een leuke vrije tijdsbesteding. Als je interesse hebt in een buurtcorrespondentschap stuur dan een mail naar de redactie van de 3B-Krant via redactie.3b@persgroep.nl onder vermelding van buurtcorrespondent. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Het spreekt verder voor zich dat iedereen zijn of haar persberichten kan sturen. Wij ontvangen nieuws en activiteiten voortaan echter graag via onze website www.3b-krant.nl. Jouw artikel of agendabericht staat zo ook supersnel op onze website.

1 reactie
Meer berichten