Logo 3B-krant.nl


Rochelle van Doorn is een schoonheidsspecialiste, die weet waar ze over praat. Ze is ook docent uiterlijke verzorging.
Rochelle van Doorn is een schoonheidsspecialiste, die weet waar ze over praat. Ze is ook docent uiterlijke verzorging.

Trainingsplek voor cuppingmassage

Ter gelegenheid van de nieuwe trainingslocatie (en het magazijn) in het pand op bedrijventerrein Weg en Bos houdt Bellabaci op zaterdag 26 augustus een Open Huis. Rochelle van Doorn (41) vertelt alvast over haar nieuwe stekkie en de bijzondere vorm van massage.

Rochelle van Doorn, moeder van drie kinderen, woont vijf minuten van haar nieuwe locatie aan Weg en Bos 90. In Schiebroek heeft ze ook nog een salon aan huis: Rochelle Beauty. "Voor mij is Weg en Bos de ideale ligging omdat het makkelijk te bereiken is." Ze heeft haar roots in Berkel liggen: " Mijn vader heeft altijd zijn eigen bedrijf in Berkel gehad aan de Industrieweg en nu zit mijn dochter in Bergschenhoek op school. Veel links met Lansingerland dus."

Het schoonheidsvak is haar passie. "Het menselijk lichaam vind ik erg interessant. Zeker om het alternatieve en het medische dichter bij elkaar te brengen. Zowel het innerlijke als het uiterlijke is van belang en dit in balans krijgen is mijn doel. Daarnaast vind ik kennisoverdracht belangrijk." In de nieuwe trainingsruimte verzorgt Rochelle dan ook workshops. "We beginnen altijd met een uur PowerPoint-presentatie, dan een lunch en daarna gaan wij op elkaar oefenen. Ik leer ze de technieken aan van de Bellabaci-cuppingmassage in combinatie met de ijsmassage. Achteraf krijg je dan een mooi certificaat, een trainingshandleiding en zijn de producten eventueel nog aan te schaffen. Klanten kunnen op afspraak langskomen voor meer informatie of om eventueel het product aan te schaffen."

Rochelle van Doorn is een schoonheidsspecialiste, die weet waar ze over praat. Sterker nog; ze is ook docent uiterlijke verzorging bij Zadkine. "Zes jaar geleden ben ik met Bellabaci Nederland gestart. In mijn woonhuis verzorgde ik trainingen, ik stond op beautybeurzen, gaf professionals lezingen en workshops door het hele land. Dat laatste blijf ik zeker doen maar nu is dan eindelijk het moment daar dat wij onze eigen opslag en trainingsruimte op Weg en Bos 90 te Bergschenhoek openen."

reageer als eerste
Meer berichten