Logo 3B-krant.nl


Mooie, leuke, vrolijke vakantiekiek? Deel deze met de lezers van de 3B-Krant!
Mooie, leuke, vrolijke vakantiekiek? Deel deze met de lezers van de 3B-Krant! (Foto: Thinkstock)

Uw vakantiefoto in de krant

Het is nog volop vakantie! Tijd om met uw familie en vrienden te genieten. In een vakantieoord in het buitenland of om juist samen de pareltjes van eigen land te ontdekken. Of die langgekoesterde solotrip te maken. Of blijft u lekker thuis en heeft u eindelijk de tijd om die hoek in de tuin om te toveren tot een geweldige stek? Welke vakantie-invulling u ook verkiest, wij plaatsen graag uw mooiste vakantiefoto's in de krant.

Vakantiebestemming of vakantiebaan

De komende weken willen we in uw krant laten zien hoe Lansingerlanders hun vakantie besteden. Een prachtige foto van een bijzonder insect in uw tuin, terwijl u genoot van een heerlijk kopje koffie en het Hollandse zonnetje vinden we net zo leuk als uw kinderen die zich kostelijk vermaken op de vele glijbanen in een Mediterraans all-inclusive resort. Wellicht is de vakantieperiode voor u of jou wel de uitgelezen mogelijkheid om wat extra's te verdienen, duikt u de (zomer)schoolbanken in of heeft u helemaal geen vakantie en gaat het werk gewoon door. Maak er een mooie, bijzondere, leuke, grappige of misschien wel spannende foto van en mail hem naar onze redactie via redactie.3b@persgroep.nl.

Ander nieuws

Wilt u een ander bericht onder de aandacht brengen, bijvoorbeeld een evenement, een persbericht, sportprestaties of bijzonderheden in uw buurt? Schrijf mee via onze website! Op www.3B-Krant.nl ziet u rechts de button 'Schrijf mee' staan. Via deze weg is de kans het grootst dat wij uw bericht ook in de krant meenemen.

reageer als eerste
Meer berichten