Logo 3B-krant.nl


De Lichtjesavond in het Lionsbos trok weer veel bezoekers.
De Lichtjesavond in het Lionsbos trok weer veel bezoekers.

Gedenkwaardige Lichtjesavond


Afgelopen zaterdag vond de tweede Lions Club Berkel en Rodenrijs Lichtjesavond plaats bij het Lionsbos. Dit jaar vond de avond plaats in samenwerking met Hospice Lansingerland. Er waren ruim 150 deelnemers. Jan Smallegange, voorzitter Lions Club Berkel en Rodenrijs:

Berkel en Rodenrijs - "We zijn er trots op dat de Lichtjesavond dit jaar weer vele bezoekers trekt en bedanken alle aanwezigen voor hun massale aanwezigheid. Ook zijn we blij dat het Hospice Lansingerland ons heeft willen ondersteunen bij de organisatie en dat uitvaartverzorging Serry optrad als sponsor." Het was een gedenkwaardige avond om samen te vieren, te gedenken of te eren.

Zowel bewoners met een boom in het Lionsbos Lansingerland als de bewoners zonder boom waren van harte welkom. De avond werd aangekleed door prachtige zang van koor 'De Juiste Stemming' en een voordracht van Hans Cieremans. Uitvaartverzorging Serry bood een gratis kaars aan voor de rondgang door het Lionsbos. Ook konden deelnemers een donatie doen voor de vriendenstichting Hospice Lansingerland.

Smallegange: "Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien. Ook actief worden bij Lions Club Berkel en Rodenrijs? Sta jij zelfstandig en zelfbewust in het leven en ben je graag bereid jezelf zonder eigen belang in te spannen voor het goede doel? Neem contact op, je bent van harte welkom voor een kennismaking! Meer informatie kun je vinden via Facebook: LCBerkelenRodenrijs, Twitter: @lionsberkel of stuur een e-mail: info@lionsberkelenrodenrijs.nl.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox