Foto: Bertil van Beek
Foto: Bertil van Beek (Foto: Bertil van Beek)

Mooi bedrag ingezameld voor collecte NSGK 2017

In de week van 13 tot en met 18 november is de landelijke collecte gehouden voor de Nederlandse stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Ook in Berkel en Rodenrijs is deze collecte georganiseerd.

Berkel en Rodenrijs - De organisatoren van de plaatselijke collecte kunnen u mededelen dat de collecte een succes is geworden! De opbrengst is namelijk uitgekomen op een bedrag van €5.779,03.

Hierdoor profiteert ook het plaatselijke goede doel (de Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve) van uw gulle gaven. Dit is een gevolg van het feit dat deze stichting de collecte heeft gecoördineerd in de wijk Berkel-Noord en de Meerpolder. Bovendien hebben ook veel collectanten, die een relatie hebben met woon-zorgvoorziening "De Van Oldenbarnevelthoeve", in de wijk Rodenrijs gecollecteerd.

Het NSGK kan met de opbrengst voorzieningen realiseren voor kinderen en jongeren met een handicap, zodat zij ook gewoon mee kunnen doen in de samenleving.

Wilt u meer weten of wilt u weten wat u zelf kunt doen, dan kunt u de website van het NSGK (www.nsgk.nl) raadplegen. Wilt u meer weten over de Van Oldenbarnevelthoeve en wat u hiervoor zou kunnen doen, dan kunt u nadere informatie vinden op de website www.vanoldenbarnevetlhoeve.nl

Meer berichten

Shopbox