Logo 3B-krant.nl


Foto: YFU Nederland

Marlene (16) uit Argentinië zoekt gastgezin

Marlene (16) uit Argentinië woont sinds augustus in Bergschenhoek. Zij is hier via uitwisselingsorganisatie YFU. Ze woont een schooljaar in Nederland om hier de taal en de cultuur goed te leren kennen. Door familie-omstandigheden in haar huidige gastgezin zoeken wij een nieuw gastgezin in (de directe omgeving van) Bergschenhoek.

Bergschenhoek - Marlene heeft het erg naar haar zin in deze omgeving en in 4 vwo van het Melanchton. Daarom wil zij hier graag haar uitwisselingsjaar afmaken. Marlene vindt het leuk om de Nederlandse cultuur, taal en levensstijl te leren kennen. Haar broers waren hier ook al op uitwisseling en ze was zelf gastzus van een Nederlandse YFU-studente. Dat heeft haar erg nieuwsgierig gemaakt naar ons land. Ze is een beetje verlegen als ze mensen net leert kennen, maar dat gaat over zodra ze zich op haar gemak voelt. Verder is ze relaxed, bescheiden, gevoelig en betrouwbaar en heeft ze een oprechte interesse in mensen. Ze brengt graag tijd door met haar familie en vriendinnen en geniet van samen eten, fotograferen, films kijken, kletsen of op pad gaan. Sport vindt ze niet zo interessant. Later wil ze naar de universiteit om geschiedenis te studeren. Lijkt het u het leuk om Marlene onderdak te bieden voor de laatste zes maanden? Of wilt u eerst meer informatie over YFU? Neem contact op met Nienke Langendijk via info@yfu.nl of 0297-264850.

Het in huis nemen van een uitwisselingsstudent is een bijzondere ervaring voor de hele familie. Het dagelijks leven van uw gezin is namelijk buitengewoon interessant voor een uitwisselingsstudent. Als YFU-gastgezin deelt u uw verhaal, tradities en gebruiken, terwijl u leert over een andere cultuur - gewoon vanaf de keukentafel.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox