Kerstboom inleveren

Aankomende vrijdag 5 januari is de jaarlijkse kerstbomeninzameling in alle kernen van Lansingerland. Lever uw boom in tussen 11.00 uur en 15.00 uur op een van de locaties. Per ingeleverde kerstboom krijgt u 50 eurocent.

Lansingerland - In Bergschenhoek kunt u uw kerstboom afleveren op vijf locaties, namelijk de Beethovenlaan (hoek Laan der Vrijheid), de parkeerplaats bij Zilverspar, het plein bij de Moerasvaren, het plein bij de Noorderparklaan en de plek achter sporthal De Ackers (nabij pannakooi).

In Berkel en Rodenrijs zijn er eveneens vijf inzamelingsplekken aangewezen voor de kerstbomen. Dit kan op de Edelsteenweg bij Agaat (hoek Oostersingel), Huijgenslaan (nabij de grote vijver), Vogelweg, Stationssingel en de Rivierenstraat (hoek Berkelsezoom nabij pannakooi).

Bleiswijkers kunnen hun kerstboom inleveren bij de ingang van de voormalige gemeentewerf Bleiswijk aan de Jan van de Heijdenstraat 8.

De kerstboominzameling geldt niet voor handelaren in kerstbomen. Zij moeten zelf voor de afvoer van hun kerstbomen zorgen.

Meer dan 20 bomen

Kinderen die meer dan 20 kerstbomen hebben verzameld, kunnen dit melden tot en met donderdag 4 januari tussen 8.30 uur en 15.30 uur bij de afdeling Beheer & Onderhoud. Dit kan via het online meldpunt of via telefoonnummer 14 010. Zij nemen contact met u op over de datum en de manier van afvoer van de kerstbomen.

Meer berichten