Voorzitter Dirk Beerta overhandigt een certificaat aan scheidend lid Mink Mooiman.
Voorzitter Dirk Beerta overhandigt een certificaat aan scheidend lid Mink Mooiman.

Nieuwjaarsreceptie HCM met veel jubilarissen

Op een zeer geanimeerde nieuwjaarsreceptie van het Hollands Christelijk Mannenkoor is menig jubilaris in het zonnetje gezet. In het gebouw De Ark, waar als gebruikelijk 's maandags de repetitie plaats vindt, was op de eerste maandag van het nieuwe jaar een bijeenkomst voor alle leden met partners en speciale genodigden.

Berkel en Rodenrijs – Na ontvangst door het bestuur, werd een muzikaal programma aangeboden onder leiding van de dirigent Arjan Breukhoven. Dit werd afgewisseld met de huldiging van diverse jubilarissen die 12,5 of 25 jaar lid van het koor zijn.

In het zonnetje

Voorzitter Dirk Beerta heeft de volgende jubilarissen in het zonnetje gezet: Piet van der Gaag, Rien van der Poel, Han Huizinga, Pleun Huurman, Koos Brandhorst, Jaap van der Eijk, Arie van der Kooij en Leo Krijgsman vanwege 12,5 jaar lidmaatschap. Dirk van Keulen, Frank Hess en Jan Veenman zingen al 25 jaar hun toontje mee. Daarnaast werd een speciaal certificaat uitgereikt aan Mink Mooiman, die vanwege gezondheidsredenen zijn 47-jarig lidmaatschap moet beëindigen.


Na afloop van het officiële gedeelte was er nog volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten om het nieuwe jaar op een ontspannen manier te beginnen.

Meer berichten