Lopen voor Jong Perspectief

Lansingerland - Medewerkers van Bergschenhoek Groep B.V. hebben de afgelopen maanden heel wat kilometers afgelegd voor Jong Perspectief. Ze deden afgelopen zaterdag mee aan de Leo Ammerlaanloop en sponsorden hiermee het maatjes- en mentorproject.

Met een groep van 16 personen trainden ze elke dinsdagavond na het werk. Tijdens de laatste training en briefing schoven medewerkers van Jong Perspectief aan voor een presentatie van hun project. De deelnemers stonden zo op scherp en hebben bijna allemaal de finish gehaald tijdens een fantastische jubileumeditie van de Ammerlaanloop.
Het bij elkaar gelopen bedrag is nog niet helemaal bekend, maar de teller kwam al ruim boven de 1000 euro, dankzij de verdubbelaar van Stichting Rofa Foundation van Bergschenhoek Groep B.V.

Het maatjes- en mentorproject is sinds 2016 actief in de gemeente Lansingerland en is blij met deze aandacht voor hun organisatie. De grootste uitdaging voor het project is het vinden van voldoende vrijwilligers en ze hopen met deze actie weer de nodige vrijwilligers te kunnen werven. Meer weten over Jong Perspectief? Kijk op www.jongperspectief.nl

Meer berichten