Kieskompas online

Lansingerland - Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken op welke partij u wilt stemmen? Vul het Kieskompas voor Lansingerland in en zie met welke partij u de meeste overeenkomsten heeft! U vindt het Kieskompas op www.lansingerland.kieskompas.nl
Er valt wat te kiezen in Lansingerland, maar welke partij vertegenwoordigt uw stem het beste? En welke onderwerpen vindt u juist belangrijk? Vul de stellingen van het Kieskompas in om erachter te komen met welke partij u de meeste overeenkomsten heeft. Ook kunt u in het Kieskompas op onderzoek gaan naar de onderbouwingen van de partijen bij de stellingen of alleen de thema's selecteren die voor u belangrijk zijn.
Samen met de deelnemende politieke partijen heeft het Kieskompas onderwerpen verzameld die spelen in de gemeente Lansingerland. Deze onderwerpen zijn vertaald naar prikkelende stellingen. Alle partijen hebben op deze stellingen geantwoord van helemaal mee eens tot helemaal niet mee eens. In het Kieskompas ziet u met welke partij(en) uw antwoorden het meeste overeenkomen. Ook kunt u voor elke stelling uw antwoord vergelijken met die van de partijen.

Meer berichten

Shopbox