Wethouder A. Abee heeft samen met toekomstige kopers de eerste paal geslagen.
Wethouder A. Abee heeft samen met toekomstige kopers de eerste paal geslagen.

Start bouw de Waterlelie

Berkel en Rodenrijs - Op donderdagmiddag 22 februari heeft wethouder A. (Albert) Abee het officiële startsein gegeven voor de bouw van appartementengebouw de Waterlelie, het derde woongebouw met 22 luxe appartementen in project Klapwijkse Pier. Samen met toekomstige bewoners rolde de wethouder zijn mouwen op om een "eerste" paal op ambachtelijke wijze te slaan. Naar verwachting worden de appartementen in de zomer van 2019 opgeleverd.

Op loopafstand van het dorpscentrum van Berkel en Rodenrijs realiseert Pure Development appartementengebouw de Waterlelie. Dit luxe woongebouw ligt aan het water in een groen en glooiend landschap. De architect heeft bij het ontwerp van het gebouw vooral aandacht besteed aan wooncomfort, veiligheid, duurzaamheid, energie, en onderhoudsvrij wonen. Elke woning heeft een royaal balkon of (dak)terras en een eigen parkeerplaats in de veilig afgesloten parkeergarage.
De bouwlocatie is gelegen langs de Klapwijkse Zoom, naast de rotonde aan de Klapwijkseweg en Oudenlandselaan. De Waterlelie is het middelste gebouw van het project de Klapwijkse Pier, dat in totaal bestaat uit vijf woongebouwen. De eerste twee westelijk gelegen gebouwen Gele Lis en Blauwe Lis zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. Door de centrale ligging van het plan zijn alle (winkel)voorzieningen binnen handbereik.
Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de verkoop van de gebouwen 4 en 5 in volle gang. Naar verwachting zullen deze appartementen medio dit jaar op de markt komen. Op de website www.klapwijksepier.nl bestaat de mogelijkheid om zich als belangstellende hiervoor aan te melden.

Meer berichten

Shopbox