Bruce Willis speelt de hoofdrol in Death Wish.
Bruce Willis speelt de hoofdrol in Death Wish.

Deze maand in Euroscoop: Doe mee en win filmkaarten!

Vorige maand heeft u kunnen lezen dat wij in samenwerking met Euroscoop Schiedam een maandelijkse winactie zijn gestart. Uiteraard maakt u ook deze keer weer kans op vrijkaarten bij deze gloednieuwe bioscoop.

Schiedam - Wat is er in maart te zien in Euroscoop Schiedam? Een kleine greep uit het veelzijdige aanbod:

Black Panther
Marvel's Black Panther volgt het verhaal van T'Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

Den of Thieves
Big Nick (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf.

Every Day
Rhiannon wordt verliefd op een 'A', een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. De twee zoeken iedere dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde. Naar het gelijknamige boek van David Levithan.

Winchester: The House that Ghosts built
Sarah Winchester, de weduwe van een Amerikaans wapenmagnaat, is er van overtuigd dat ze geteisterd wordt door de geesten van mensen die door de wapens van haar echtgenoot zijn omgekomen.


Voor de kleine filmfans:
Bob de Bouwer
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve.

Early Man
De nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep. Een hilarische komedie die zich afspeelt in het begin der tijden.

Ted en het geheim van koning Midas
Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

Kijkt u voor het complete aanbod en alle aanvangstijden op www.euroscoop.nl/schiedam

WIN VRIJKAARTEN

Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: Vanaf 1 maart is Bruce Willis te zien in Death Wish. Noem 2 films met Bruce Willis in de hoofdrol. Mail uw antwoord voor dinsdag 6 maart naar de 3B-Krant:
redactie.3b@persgroep.nl.
De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten

Shopbox