Foto: Roelie Schipperus, Jurriaan Weerheijm en Remko Bot

Lansingerland doet mooi vrijwilligerswerk!

Afgelopen vrijdag en zaterdag gingen Lansingerlanders aan de slag voor NLdoet. Zo werd Speeltuin De Kievit opgeruimd en schoongemaakt, maar ook op andere plekken staken vrijwilligers de handen uit de mouwen om maatschappelijke organisaties en verenigingen te helpen. "Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet," vertelt Rob Schilthuis, directeur van Welzijn Lansingerland. "We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen."

Lansingerland - Tijdens NLdoet verzorgden vrijwilligers een middagje bloemschikken bij Laurens Oranjehoek, gaven zij de binnentuin van Stichting Sprank een make-over en lieten zij ouderen bij Laurens De Oudelandse Hof genieten van een Oud-Hollandse spelletjesmiddag met hapjes en muziek. Ook wethouders Albert Abee, Jeroen Heuvelink en Ankie van Tatenhove hielpen bij activiteiten in Laurens De Oudelandse Hof. Het waren twee zinvolle én gezellige dagen voor jong en oud.

Wilt u vrijwilliger worden of meewerken aan eenmalige klussen? Kijk dan op www.viplansingerland.nl of bel naar 010 - 522 55 45. Deze foto's van het VIP on tour zijn gemaakt door de vrijwillige NLdoet fotografen: Roelie Schipperus, Jurriaan Weerheijm en Remko Bot.

Meer berichten

Shopbox