Organisatie v.l.n.r. Jan Houweling (Houweling Architecten), Mira van der Linde (Van der Linde Interieur), Henriëtte van der Kooij (Houweling Architecten), Alex Wicklert (Wooning Badkamers en Keukens) en Karin de Jong (DIVA Makelaars/Young4Styling).
Organisatie v.l.n.r. Jan Houweling (Houweling Architecten), Mira van der Linde (Van der Linde Interieur), Henriëtte van der Kooij (Houweling Architecten), Alex Wicklert (Wooning Badkamers en Keukens) en Karin de Jong (DIVA Makelaars/Young4Styling).

Vijfde Woonevent Lansingerland

Net als voorgaande jaren hebben Houweling Architecten, DIVA makelaars/Young4Styling, Van der Linde Interieur en Wooning Badkamers & Keukens samen weer de organisatie opgepakt van het Woonevent Lansingerland. De woonbeurs is inmiddels een bekend evenement van ondernemers uit de regio, dat nu voor de 4e keer bij Wooning in Bergschenhoek plaatsvindt.

Bergschenhoek - Dit jaar in het voorjaar, omdat mensen in het voorjaar meer bezig zijn met plannen in en rond het huis. Daarom is de beurs van september naar april verplaatst, een mooi moment om inspiratie voor je woning op te doen. Tegelijk met de landelijke Open huizen dag zodat de bezoeker direct informatie in kan winnen nodig voor het kopen van een woning. Ook dit jaar is er de extra bezoekersavond op vrijdagavond. Op vrijdagavond worden de bezoekers extra feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje, maar tijdens het hele event worden de bezoekers voorzien van een hapje, een drankje en (zolang de voorraad strekt) een leuke attentie.
Het Woonevent vindt plaats op vrijdag 6 april en zaterdag 7 april aanstaande en biedt de bezoeker uitgebreide informatie en nieuws over het verkopen en kopen, bouwen en verbouwen, beveiligen, verwarmen van woningen en nog veel meer. Daarnaast worden de bezoekers geïnspireerd over inrichting en interieur voor binnen én buiten.
Heb je kleine of grote (ver)bouwplannen? Ben je op zoek naar een nieuwe bank, keuken, haard of wil je een nieuwe tuin? Komt of staat je woning in de verkoop? Wil je persoonlijk advies van een professionele woonexpert? Kom dan naar Woonevent Lansingerland, dé woonbeurs van Lansingerland en omstreken. Daar vind je een diversiteit aan stands, alles voor in en om het huis onder één dak.
Het Woonevent Lansingerland vindt plaatst op vrijdag 6 april van 19:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag 7 april van 10:00 uur tot 16:00 uur in de showroom en op het parkeerterrein van Wooning Badkamers & Keukens, Leeuwenhoekweg 2 te Bergschenhoek. De toegang, parkeren en kinderactiviteiten zijn gratis. Bezoekers krijgen een gratis goodiebag, zolang de voorraad strekt, deze goodiebags kunnen de bezoekers vullen bij de diverse stands, waar leuke presentjes uitgedeeld worden. Ook heeft het Woonevent Lansingerland een leuke attentie voor de bezoekers, zolang de voorraad strekt. Kinderen kunnen op zaterdag knutselen. Buiten is er een gezellig terras. Kortom, het wordt een gezellig dagje uit voor het hele gezin met een hapje en drankje.

Voor een overzicht van de deelnemende bedrijven en meer informatie, kijk op: www.wooneventlansingerland.nl

Meer berichten