Het HCM- koor in vol ornaat
Het HCM- koor in vol ornaat (Foto: Hans Ouwerkerk)

Meezingen met koor tijdens slotconcert

Ooit een keertje sfeer willen proeven van zingen op een podium? Niet alleen maar met een koor? Het Hollands Christelijk Mannenkoor gaat op maandagavond 2 juli het seizoen afsluiten met een zomeravond concert. En iedereen kan daar als zogenoemd projectlid aan meedoen.

Lansingerland - Het repertoire bij dit concert zal voornamelijk uit Nederlandstalige nummers bestaan; zowel geestelijk als populair. Het koor biedt aan iedere man de mogelijkheid om als project lid hieraan deel te nemen.
Als dit project je wat lijkt, kan je hier eenmalig geheel vrijblijvend aan deelnemen. Vanwege het 65-jarig jubileum, dat het HCM dit jaar mag vieren, zijn hier zelfs geen kosten aan verbonden. Maar je gaat natuurlijk niet ongeoefend het podium op. Zo moet je wel een achttal maandagavonden in de periode eind april t/m 2 juli beschikbaar zijn om te oefenen.
Het HCM is een zangkoor van ruim honderd leden dat onder leiding staat van de bekende en ervaren dirigent Arjan Breukhoven.

De leden komen niet alleen uit Lansingerland; ook uit de wijde omgeving weten veel mannen de weg te vinden naar de Ark aan de Oranjestraat te Berkel en Rodenrijs. In een positieve en ontspannen sfeer worden de te zingen stukken ingestudeerd van 20.45 tot 22.00 uur.
Voor aanmelden en info: hcm.secr@gmail.com.

Meer berichten