Kinderkleding en -schoenen shoppen in de Anne Frankschool

Bleiswijk - Op zaterdag 14 april vindt van 9.00 tot 12.00 uur de Kledingbeurs Bleiswijk plaats. Locatie van de tweedehandskinderkledingverkoop is de Anne Frankschool. In de speelzaal waar doordeweeks kleuters sporten, rijst dan een kledingwinkel voor één dag. Nieuw deze beurs is dat er ook schoenen verkocht worden.

Gun de zomerkleding van je kind een tweede leven. Zijn de kleren schoon en in goede staat? Lever ze dan in bij Kledingbeurs Bleiswijk en ontvang zeventig procent van de opbrengst van je kleding retour. Inleveren kan op de Anne Frankschool aan de Lijsterlaan 8 op donderdag 12 april van 19.00 tot 20.00 uur en vrijdagochtend 13 april van 19.00 tot 20.00 uur. Let op; vraag vooraf wel een klantnummer aan via: kinderkledingbeursbleiswijk@gmail.com of facebook.com/kledingbeursbleiswijk.

Deelnemers aan de beurs kunnen maximaal 50 stuks kleding vanaf maat 86 inleveren. De minimumprijs is €0,50. Helaas is er geen plek voor speelgoed. Verkoop van schoenen is nu ook mogelijk. Hiervoor geldt een maximum van 2 stuks. De kleding en schoenen moeten in goede staat zijn, dus schoon, heel en niet verwassen of gepild. Tip: merkkleding doet het over het algemeen goed.

Dit keer gaat een deel van de opbrengst naar de jeugdcommissie van LTV Bleiswijk. De Bleiswijkse tennisvereniging bestaat dit jaar 50 jaar. Voor de jeugd worden naast het tennissen leuke activiteiten georganiseerd zoals bingo, speurtocht, knutselen.

Wilt u een klantnummer, verdere uitleg of wilt u een handje helpen? Neem dan contact op met Leoniek Gabry: kinderkledingbeursbleiswijk@gmail.com of bezoek facebook.com/kledingbeursbleiswijk.

Meer berichten