Voorjaarsmarkt op kerkplein dorpskerk Berkel en Rodenrijs

Op zaterdag 21 april a.s. vindt voor de vierde maal de door de Vrienden van de Dorpskerk georganiseerde Voorjaarsmarkt plaats op het kerkplein van de historische Dorpskerk midden in het centrum van Berkel en Rodenrijs.

Op deze Voorjaarsmarkt, die begint om 10.00 uur en duurt tot ca. 15.00 uur, zijn lokaal gemaakte, gekweekte, gestekte en gebakken producten te koop. Zo kunt u er o.m. terecht voor (vaste) tuinplanten, kussentjes, quilts, gebak, en nog véél meer! Ook is er een terras, waar u kunt genieten van een kopje koffie of thee, een glaasje limonade, heerlijke pannenkoeken, een tosti of een kopje soep (alles eigengemaakt natuurlijk!) én van vrolijke muzikale klanken. Het stralende middelpunt van dit alles is de prachtige Dorpskerk, die de gehele dag open zal zijn.

Met deze sfeervolle Voorjaarsmarkt op het kerkplein zal de Dorpskerk evenals in het verleden weer haar functie van ontmoetingsplaats vervullen. De voorgaande jaren was het een groot succes, dus mis het niet! Het belooft ook nu weer een heel bijzondere en gezellige markt te worden, waarvan de volledige opbrengst bestemd is voor restauratie/onderhoud van de Dorpskerk. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Meer berichten