Wie is uw sport- of cultuurtalent van het jaar?

Helpt u de gemeente bij de zoektocht naar Lansingerlands talent?! Na twee succesvolle edities organiseert de gemeente ook dit jaar weer een Talentenbal voor jong talent. Het Talentenbal 2018 vindt plaats op donderdag 5 juli in het gemeentehuis in Bergschenhoek. Tijdens deze feestelijke avond worden Lansingerlandse talenten tot en met 17 jaar uit de Sport én Kunst & Cultuur sector door de wethouder Sport en Cultuur gehuldigd.

Lansingerland - Voor dit Talentenbal kunt u talenten nomineren voor de titel 'Sporttalent van het Jaar' of 'Cultuurtalent van het Jaar'. Nomineren is mogelijk tot en met donderdag 31 mei 2018 via een aanmeldformulier op www.lansingerland.nl/talent. Het is mogelijk om meerdere talenten te nomineren. Wie weet mag uw genomineerde zich straks talent van het jaar noemen!

Wat is de definitie van talent? Iets wat je goed kan, vaak beter dan anderen. Een natuurlijk vermogen om iets goed te doen. Een talent is verbonden aan een individu en gaat over wat deze persoon graag doet, wat hem bezielt en energie geeft.
Tijdens het Talentenbal 2018 worden maar liefst vier prijzen uitgereikt. Zowel de vakjury als de publieksjury kiezen een 'Sporttalent van het Jaar' en 'Cultuurtalent van het Jaar'. Meer informatie over het Talentenbal vindt u op www.lansingerland.nl/talent.

Meer berichten