Foto: Ruben May

Martin Garrix in Bleiswijk

Op zaterdag 21 april vierde supermarkt Hoogvliet haar 50e verjaardag op grootse wijze met haar medewerkers. Op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk waar over twee jaar het nieuwe service- en distributiecentrum in gebruik wordt genomen, was een feesttent opgebouwd waar ruim 5.000 medewerkers, oudgedienden en genodigden werden getrakteerd op optredens van de grootste Nederlandse artiesten.

Bleiswijk - Hans Klok, Kensington, DJ Faya (Fajah Lourens), 2Unlimited, Flying Drums, PartySquad en de nummer 1 DJ van de wereld Martin Garrix zorgden voor een onvergetelijke avond, waarbij bijna letterlijk het dak van de tent eraf ging. De presentatie van de avond was in handen van Johnny de Mol. Algemeen directeur Siep de Haan: "Onze medewerkers staan altijd klaar voor onze klanten. Zij hebben dit feest dubbel en dwars verdiend!" Gedurende de hele avond konden de gasten genieten van een buffet met de heerlijkste hapjes uit alle windstreken. Het feest werd afgesloten met een spetterende eindshow, inclusief spectaculair vuurwerk.
Het jubileumfeest van Hoogvliet wordt gedurende 2018 op diverse momenten gevierd met de consument. Trouwe klanten worden op 9 mei ook getrakteerd: op de officiële verjaardag van de keten worden tompouces uitgedeeld aan het winkelend publiek.

Foto: Ruben May

Meer berichten