De dames van Charming Three zorgen voor extra sfeer tijdens het Moederdagshoppen.
De dames van Charming Three zorgen voor extra sfeer tijdens het Moederdagshoppen.

Moeders staan centraal in Berkel Centrum

Zaterdag 12 mei staan alle moeders in het zonnetje in Berkel Centrum tijdens de moederdagactiviteiten. Tussen 12.00 en 16.00 uur komt u de The Charming Three tegen, een trio van drie jonge meiden en gitarist. Zij zorgen voor extra sfeer tijdens het winkelen.

Berkel en Rodenrijs - De drie meiden van Charming Three hebben elkaar in 2012 ontmoet toen ze begonnen met de studie 'Docent Muziek' op het conservatorium van Rotterdam, Codarts. Sinds die dag hebben de drie meiden: Jorine, Karen en Cici altijd samen met elkaar gezongen. Ze traden op in allerlei verschillende settingen: van een gezellig huiskamerconcert tot een grotere set voor de opening van het nieuwe 'Rotterdam Centraal'. Het idee om een band te vormen kwam in 2015 toen Casper de meiden wilde begeleiden op gitaar. Sindsdien is het viertal bezig geweest om bekende nummers te coveren en deze op te nemen. Zaterdag laten ze hun mooie repertoire horen.

Op cadeautjesjacht

Uiteraard staan ook de winkeliers voor u klaar om u te helpen met het uitzoeken van een mooi cadeau voor Moederdag. Alles voor een heerlijke Moederdag vindt u gewoon in Winkelpromenade Berkel Centrum! Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Meer berichten