Vaders in het zonnetje

Lansingerland - Zaterdag 9 en 16 juni staan de vaders in het middelpunt van de belangstelling in Berkel Centrum. Versier een broodplankje speciaal voor het Vaderdag ontbijt, trakteer je vader op een mini-hamburgertje of maak een leuke Vaderdag selfie speciaal voor papa.
 
Zaterdag 9 juni kun je tussen 12.00 en 16.00 uur terecht bij de knutseltent op het Westerwater ter hoogte van de ABN AMRO voor het versieren van een broodplankje voor papa. Maak je mooiste creatie en verras papa een week later met dit unieke plankje!

Kom zaterdag 16 juni naar het centrum en trakteer je vader op een heerlijke mini-hamburger of maak een leuke selfie bij de fotozuil! Tussen 12.00 en 16.00 uur vind je ter hoogte van De Visch het hamburgerkraampje en de fotozuil.
 
Ga op de foto met één van de fotoprops bij de fotozuil, post deze foto op Twitter, Facebook of Instagram (@berkelcentrum) met de hashtag #berkelcentrum, like of volg ons en maak kans op een Berkel Cadeaubon t.w.v. € 10,-. Nog op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? De winkeliers staan uiteraard voor u klaar met allerlei leuke cadeau-ideeën. De winkeliers van Berkel centrum wensen u alvast een hele fijne Vaderdag!
 
Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg hen op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Meer berichten