Rottemerenloop

Zevenhuizen/Bleiswijk – Voor de 29ste keer organiseert Lions Club Zevenhuizen de bekende Paul&Paul Lions Rottemerenloop op zaterdag 23 juni. Loopcommissie voorzitter Dick van der Poort: "De start en finish zijn weer bij brasserie het Graanhuys en BeweegpuntBas, aan de Tweemanspolder, terwijl de loop door het prachtige polder- en natuurgebied van de Rottemeren gaat". De start van de 5, 10 en 15 kilometer is om 11:00 uur, terwijl de Jan Visser Kidsrun om 10:00 uur begint. De start- en finish locatie is voor deze gelegenheid omgetoverd in een supergezellig feestterrein met volop muziek, terwijl ook nog de Elliptigo race plaats vindt.

Medecommissielid José de Wit vertelt dat het ook mogelijk is om met een vrienden en/of bedrijventeam in te schrijven. "Je kunt dan ook gelijk gebruik maken van een luncharrangement na afloop van de loop."

Van der Poort: "De goede doelen gekoppeld aan deze loop zijn Stichting Vrienden van de Volleybal en Team Zeparo". De Stichting Vrienden van de Volleybal organiseren jaarlijks het Lions schoolvolleybal toernooi voor kinderen van de lagere scholen in Zevenhuizen en Moerkapelle. Team Zeparo loopt mee met de grootse Roparun en verzamelt zo geld voor kankerpatiënten. Inschrijven kan via www.lionsclubzevenhuizen.nl.

Meer berichten