Foto:

€7500,- opgehaald voor Hospice Lansingerland

Op dinsdag 29 mei organiseerde Stichting Rotterdam Fund Racers een 'Walking Charity Dinner' bij brasserie en wijnbar Muller&Co in Berkel en Rodenrijs. Deze dag, inclusief loterij, heeft maar liefst €15.000,- opgeleverd. Dit bedrag wordt verdeeld onder KWF Kankerbestrijding (via Alpe d'HuZes) en Hospice Lansingerland.

Berkel en Rodenrijs - De Stichting Rotterdam Fund Racers, een initiatief van enkele vrienden en bevriende relaties uit het Rotterdamse bedrijfsleven, heeft zich ten doel gesteld vanuit het hart van de samenleving iets terug te doen vóór de samenleving. Speerpunt van de Stichting Rotterdam Fund Racers is de jaarlijkse deelname aan Alpe d'HuZes. Daarnaast wordt jaarlijks een aantal fundraising acties georganiseerd ten bate van zelf gekozen doelen die aan de regio Rotterdam-Rijnmond gebonden zijn.

Voor het 'Walking Charity Dinner' kon de Stichting Rotterdam Fund Racers rekenen op bijdragen van verschillende partijen. De locatie, het horecapersoneel, alle ingrediënten voor het diner, de wijnen, cocktails en fantastische loterijprijzen zijn door diverse ondernemers uit het netwerk volledig belangeloos beschikbaar gesteld. Aan het eind van de avond kregen Jeanette Voets, 'Vrienden van Hospice Lansingerland', en Geert Eijkenboom, Raad van Toezicht Alpe d'HuZes, beiden een cheque ter waarde van €7.500,- overhandigd. Geert Eijkenboom gaf aan dat de organisatie van Alpe d'HuZes erg blij is met initiatieven als die van Stichting Rotterdam Fund Racers. "Dankzij de oprichting van dergelijke stichtingen zien we fantastische opbrengsten binnenkomen. Opbrengsten die hard nodig zijn om ons streven, van kanker een chronische ziekte maken, te bewerkstelligen."

Meer berichten