Leiding gezocht Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - De organisatoren van het Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs doen een dringend verzoek aan ouders, jongeren vanaf 16 jaar en een ieder die het leuk vindt om hen te helpen om zich aan te melden als leiding tijdens het Jeugdfestival van 21 tot en met 23 augustus. Leiding geven aan een groepje betekent 3 dagen de kinderen begeleiden bij allerlei activiteiten zoals spelletjes, estafette, crea en demonstraties op het veld achter de Smaragd in Berkel en Rodenrijs. Een groepje bestaat altijd uit 2 personen die leiding geven. Jongeren die jonger zijn dan 16 jaar worden toegevoegd aan een groep met volwassen leiding.

Men kan zelf aangeven in welke leeftijdsgroep leiding gegeven wil worden.
De groepen zijn ingedeeld in de volgende leeftijdscategorieën: vier – vijfjarigen / zes – zevenjarigen / acht – negemnjarigen/ tien – elf – twaalfjarigen.

Inschrijven voor deelnemers en leiding kan via www.jeugdfestival.nl Voor de 10 – 12 jarigen zal er dit jaar, vanwege het jubileumjaar, een extra avondprogramma zijn op de woensdagavond, waarbij deze leeftijdsgroep ook nog mag blijven slapen.

Meer berichten