Maak kennis met de vele dinosauriërs tijdens Jurassic Kingdom Foto: Martin Shields
Maak kennis met de vele dinosauriërs tijdens Jurassic Kingdom Foto: Martin Shields (Foto: Martin Shields)

Met korting naar bewegende dino's

Door de redactie

Tentoonstelling Jurassic Kingdom

Na succesvolle edities in het Verenigd Koninkrijk strijkt de rondreizende tentoonstelling Jurassic Kingdom voor het eerst neer in Nederland! Met dertig bewegende dino's op ware grootte zorgt Jurassic Kingdom van 7 t/m 29 juli voor een brullende tentoonstelling voor jong en oud in het Beatrixpark in Schiedam.

Schiedam - Reis deze zomer meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en waan je tussen meer dan dertig bewegende dino's, inclusief zwaaiende staarten en brullende geluiden. Jurassic Kingdom is een spectaculair dagje uit voor het hele gezin! Niet alleen de kleintjes kijken hun ogen uit, ook volwassenen zullen versteld staan van de geanimeerde dinosauriërs. Langs de paden en tussen de bomen van het park vind je indrukwekkende, levensgrote replica's van dinosauriërs als de reusachtige Tyrannosaurus Rex en Triceratops tot vliegende reptielen zoals de Pterosaurus. Bekijk de strijd tussen de Deinonychus en Tenontosaurus, of maak kennis met de zachtaardige, zestien meter lange Diplodocus. Langs een uitgestippelde route van zo'n zestig minuten staat een educatief centrum waar ouders en kinderen zich kunnen laten informeren over het leven van de dino's. Het leerzame en wetenschappelijk onderbouwde deel van de tentoonstelling is geschreven door Dean Lomax, paleontoloog en erkend wetenschapper aan de Universiteit van Manchester. Om een bezoek aan Jurassic Kingdom compleet te maken zijn er langs de route verfrissende drankjes en de lekkerste versnaperingen verkrijgbaar. De kleinste bezoekers kunnen zelf als paleontoloog aan de slag in een heuse opgravingsplek. Daarnaast kunnen echte dinofans deelnemen aan een virtual reality-ervaring: ga een gevecht aan tegen een 'echte' dinosauriër of neem plek in een rit in de virtuele dino-achtbaan. En voor wie na afloop nog niet genoeg heeft van deze reusachtige wezens is er een scala aan leerzame en leuke merchandise te koop.

Via de 3B-Krant kun je met 20% korting tickets bestellen via de website www.jurassicKingdom.eu . Gebruik hiervoor de online code PERSGROEP20. (De korting is alleen via de website geldig).

Daarnaast maak je kans op een gratis familieticket voor 4 personen. Stuur om te winnen een mail naar redactie.3b@persgroep.nl (over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).

Meer berichten