Nieuwe voorzitter

Lansingerland - Rotary Lansingerland heeft een nieuwe voorzitter. Begin deze maand heeft Petra den Boer de voorzittershamer van Ton van Vliet overgenomen. Dat gebeurde tijdens een gezellige barbecue bij 't Manneke in Berkel. Hier komt de club ook elke twee weken bijeen.

Als thema voor haar voorzitterschap heeft Petra den Boer gekozen voor duurzaamheid. "Duurzaamheid is een onderwerp dat nu actueel is, maar eigenlijk is het van alle tijden. Bovendien verbindt het alle generaties, oud én jong. Graag maak ik me daarvoor sterk samen met onze club en anderen. Iedereen die meer wil weten over onze club of suggesties heeft, is van harte uitgenodigd om nader kennis te maken. We organiseren opendeurdagen, dus houd de lokale media in de gaten."

De Rotaryclub Lansingerland bestaat uit 20 enthousiaste mannen en vrouwen uit allerlei beroepsgroepen en leeftijden, wonend of werkend in de regio Lansingerland. Met elkaar zetten zij zich in om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving en de directe omgeving.

Meer berichten