Gezocht: vrijwilligers

Lansingerland - Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. Er is vrijwilligerswerk voor één dag per week of af en toe. Voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen wanneer het hen uitkomt en die liever nergens aan vast zitten zijn er in Lansingerland op dit moment leuke mogelijkheden!

Het VIP Lansingerland zoekt helpende handen voor: De JeugdSpeelWeek op 1 of meer dagen van 20-24 augustus / Het Jeugdfestival op 1 of meer dagen van 21 tot en met 23 augustus / Een tuinklus bij een cliënt van een instelling, datum in overleg / Het oefenen van sollicitatiegesprekken met VMBO leerlingen op dinsdag 13 november.
Meer informatie en aanmelden via: http://viplansingerland.nl/korte-klussen . Of stuur uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en mailgegevens naar info@viplansingerland.nl. Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl

Meer berichten