Foto:

Binnenkort in Euroscoop: doe mee en win vrijkaarten!

Op steenworp afstand van Lansingerland ligt Euroscoop Schiedam. Een leisurecentrum met horeca, entertainment en natuurlijk films. In 11 zalen zie je de laatste nieuwe films, met voor ieder wat wils. Een compleet uitje ervan maken? Voor een lekkere lunch of diner kun je terecht bij een van de restaurants. Even ontspannen voor en na de film kan bij de family arcadehal van Sir Winston Fun & Games en GlowGolf Schiedam.

Schiedam - Wat is er nu te zien in Euroscoop Schiedam? Een kleine greep uit het veelzijdige aanbod:

Mamma Mia: Here We Go Again Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.

ANT-MAN and the Wasp Deze zomer komt het Marvel Cinematic Universe met Ant-Man and The Wasp een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten.

Voor de kleine filmfans
Incredibles 2 De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden.

Hotel Transsylvanië 3 In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie.

Kijkt u voor het complete aanbod en alle aanvangstijden op www.euroscoop.nl/schiedam


WIN VRIJKAARTEN
Wilt u gratis kennismaken met Euroscoop Schiedam? Doe mee met deze actie en win vrijkaarten. Onder de inzenders met het juiste antwoord, verloten wij 5 x 2 vrijkaarten. De vraag is: Vanaf 30 juli zie je 'Mission: Impossible Fallout'. Noem de acteur die wederom in de huid kruipt van Ethan Hunt. Mail uw antwoord voor dinsdag 31 juli naar redactie.3b@persgroep.nl . De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Meer berichten