Foto:

Golfdag voor spieren voor spieren

Op de Hooge Rotterdamsche

Op 26 september wordt voor de tweede keer in successie de benefietgolfdag voor Spieren voor Spieren georganiseerd. Dit gebeurt op De Hooge Rotterdamsche, de golfbaan in het Hoge Bergse Bos in Bergschenhoek. Ook nu belooft het weer een informele, goed verzorgde en ontspannen 'benefietgolfdag' te worden.

Bergschenhoek - De Hooge Rotterdamsche vindt dat alle kinderen onbezorgd moeten kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Daarom is Spieren voor Spieren hun gekozen goede doel. Er zijn 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Spierziekten zijn progressief en nog niet te genezen.
"Om kinderen met een spierziekte spierballen te geven, moeten we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Daarom organiseren we met elkaar deze bijzondere golfdag!" laat de golfbaan weten. "De ervaring leert inmiddels dat het naast, een 'goede doelen dag', vooral een uiterst aangename dag zal worden!"
Spieren voor Spieren weet zich gesteund door een groot aantal ambassadeurs uit de sportwereld. Dat zijn onder andere: Sven Kramer, Truus en Louis van Gaal, Frank en Ronald de Boer, Daley Blind, Marit Bouwmeester en ga zo maar door. Een aantal van deze ambassadeurs en (ex)topsporters neemt ook deel aan de 'Spieren voor Spieren benefiet golfdag'.

De Spieren voor Spieren benefiet golfdag wordt georganiseerd in samenwerking met PTI. PTI is al meer dan 12,5 jaar maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren en zet zich op verschillende manieren in voor dit goede doel. Jan Posma, directeur PTI, vindt dat "succesvolle bedrijven hun verantwoordelijkheid moeten nemen om bij te dragen aan het algemeen maatschappelijk belang. Wij vinden het in ieder geval belangrijk dat kinderen met een spierziekte meedelen in ons succes".

Iedereen die kan golfen, mag aan deze speciale Spieren voor Spieren benefiet golfdag deelnemen! Bedrijven kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een hele flight, inclusief een bekende topsporter, voor een bedrag van €1.000,- excl. BTW. Hiervoor wordt een geheel verzorgde, onvergetelijke golfdag en -avond aangeboden. Natuurlijk zijn er diverse andere sponsormogelijkheden aanwezig. De avond wordt afgesloten met een diner en een veiling. Kijk voor meer informatie op: https://dehoogerotterdamsche.nl/pakketten/

Meer berichten