Ga op 15 september op ontdekkingsreis op het Laatste Eiland
Ga op 15 september op ontdekkingsreis op het Laatste Eiland (Foto: )

Ga op ontdekkingstocht op het laatste eiland

Op nog geen 45 minuten rijden vanuit het centrum van Lansingerland ligt het kleinste bewoonde eiland van Nederland: Tiengemeten. Een beschermd natuurgebied met ongekende planten- en dierenrijkdommen en een handjevol markante bewoners.

Tiengemeten - Hier wordt op zaterdag 15 september 2018 de eerste editie van Het Laatste Eiland gehouden: een eendaagse ontdekkingstocht voor pioniers die zich willen onderdompelen in de natuur, laten verrassen door bijzondere programmaonderdelen en niet bang zijn voor het onbekende.

Op dit eendaagse festijn vindt men alle ingrediënten voor een onvergetelijke, niet te missen dag. En voor de lucky few is er zelfs de mogelijkheid om te blijven slapen. Kortom, het wordt één groot en spannend event. De gelimiteerde kaartverkoop start op 13 augustus via www.hetlaatsteeiland.nl. Dezelfde dag wordt het volledige programma bekend gemaakt. Begin september 2018 gaan de Haringvlietsluizen op een kier en wordt de verbinding met de Noordzee hersteld. Dit betekent een nieuw begin voor het Haringvliet en de perfecte aanleiding om het gebied opnieuw te verkennen en onder de aandacht te brengen.

Meer berichten