Foto: Chris van Houts

Extra voorstelling Spekkie en Sproet

Bleiswijk - Kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander geeft zaterdagmiddag 29 september een extra voorstelling van Spekkie en Sproet, Vrienden door dik en dun.' Dat heeft Theater 't Web besloten nadat de eerste voorstelling bijna was uitverkocht. De extra voorstelling is om 17.00 uur. Zie ook www.theatertweb.nl

Kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander geeft zaterdagmiddag 29 september een extra voorstelling van Spekkie en Sproet, Vrienden door dik en dun.' Dat heeft Theater 't Web besloten, nadat de eerste voorstelling bijna was uitverkocht.

Vivian den Hollander is een van Nederlands populairste kinderboekenschrijfsters, en de meest productieve. Ze heeft inmiddels meer dan honderd boeken geschreven voor kinderen van verschillende leeftijden.

Zaterdagmiddag 29 september om 15.00 uur treedt ze op in Theater 't Web met de voorstelling 'Spekkie en Sproet- Vrienden door dik en dun', gebaseerd op het boek 'Spekkie en Sproet- een griezelige ontdekking'. Deze voorstelling is bijna uitverkocht. 

Daarom is er zaterdagmiddag 29 september een extra voorstelling, namelijk om 17.00 uur. Toegang kost slechts €7,50 per stuk. Kaarten zijn online te koop via www.theatertweb.nl. Eenmaal gekochte kaarten voor de voorstelling van 15.00 uur kunnen helaas niet worden geruild.

Meer berichten