Theatertalenten in de dop kunnen schitteren bij Jeugdtheater Hofplein. Foto: Tom Sebus.
Theatertalenten in de dop kunnen schitteren bij Jeugdtheater Hofplein. Foto: Tom Sebus. (Foto: Tom Sebus)

Ben jij het aanstormend theatertalent?

Jeugdtheater Hofplein is voor veel kinderen en jongeren een uniek huis waar ze kennismaken met theater. Waar ze de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn. Theater gaat namelijk over meer dan alleen spelen op toneel. Vriendschap, plezier en avontuur - het komt allemaal samen.

Bergschenhoek - Of je nou de clown van de klas bent of juist wat stiller en meer op de achtergrond: bij Jeugdtheater Hofplein in Lansingerland verken je grenzen en soms verleg je er nog een ook, want ervaren theatermakers helpen je alles uit jezelf te halen. Zoek je avontuur, plezier en vriendschappen? De inschrijving voor het nieuwe seizoen is gestart!

Je kunt ook eerst nog een proefles volgen op woensdag 12 september bij Jeugdtheater Hofplein Lansingerland om te kijken of theater wat voor je is. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon langs! De proefles van Jeugdtheater Hofplein in Lansingerland vindt plaats in het Wolfert Lyceum, De Zijde 5, Bergschenhoek. Op woensdag 12 september zijn kinderen van 6 tot en met 8 jaar welkom voor de les van 17.00 tot 18.00 uur. Kinderen van 9 tot en met 12 jaar kunnen van 18.00 tot 19.00 uur meedoen. Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor het nieuwe theaterseizoen 2018/2019 op www.jeugdtheaterhofplein.nl

Zoek je avontuur, plezier en vriendschap?


Het nieuwe theaterseizoen staat op het punt van beginnen en inmiddels hebben zich al weer een heleboel kinderen uit Lansingerland opgegeven voor de theatercursussen van Jeugdtheater Hofplein in hun eigen gemeente. Er zijn in een aantal groepen nog een paar plekken vrij, waarvoor iedereen die dat leuk vindt zich kan aanmelden. Ervaring is helemaal niet nodig. Aanmelden kan via de website www.jeugdtheaterhofplein.nl, of kom eerst kennismaken en meedoen tijdens de gratis proefles op 12 september a.s.

Jeugdtheater Hofplein is er voor élk kind. Het Jeugdfonds Cultuur ondersteunt kinderen voor wie het van huis uit om financiële redenen niet mogelijk is om mee te doen aan een theatercursus. Voor meer informatie hierover zie www.jeugdfondssportencultuur.nl.

Meer berichten