Met de Kerkproeverij geeft de Hervormde Gemeente Bergschenhoek een kijkje in haar kerk.
Met de Kerkproeverij geeft de Hervormde Gemeente Bergschenhoek een kijkje in haar kerk. (Foto: )

Benieuwd naar de kerk, de gemeente of het geloof?

Neem een kijkje in de kerk bij de Kerkproeverij van de Hervormde Gemeente Bergschenhoek! Op zaterdag 15 en zondag 16 september opent de kerk haar deuren voor belangstellenden.

Bergschenhoek - De kerkproeverij is een landelijk evenement waar de Hervormde Gemeente Bergschenhoek ook dit jaar weer aan meedoet. De kerkproeverij is verdeeld over twee dagen. Op zaterdag 15 september is er Open Huis. Op deze dag staan de deuren van de vernieuwde kerk wijd open, van 13.00-15.30 uur. Gastvrijheid is iets dat we belangrijk vinden als gemeente. Daarom wil de organisatie graag op een leuke en interactieve manier een inkijkje geven – letterlijk en figuurlijk – in de kerk en in alles wat daar gebeurt. Zij zien er naar uit om u en jou te ontmoeten!
De dag erna, zondag 16 september, is er een open kerkdienst. Dit is een laagdrempelige dienst, bedoeld om kennis te maken met het geloof, de kerk en de gemeente. Deze dienst begint om 10.00 uur. Aansluitend aan de kerkdienst is er een heerlijke culinaire proeverij. Veel ruimte voor gesprek, lekkernijen en gezelligheid. Van harte welkom!

De Hervormde Gemeente Bergschenhoek ligt aan de Kerkstraat 1, Bergschenhoek.

Meer berichten