De Groenzoom heeft een boel verrassingen in petto.
De Groenzoom heeft een boel verrassingen in petto. (Foto: )

Ontdek een tocht vol verrassingen in De Groenzoom

Redactie

Een cultuur- en natuurwandeling in het bijzondere Groenzoomgebied - dat staat op vrijdagavond 21 september om 19.30 uur op het programma. Een tocht vol met verrassingen!

Berkel en Rodenrijs - U kunt starten tussen 19.30 uur en 20.30 uur en kiezen uit drie routes met verschillende afstanden. Er zijn drie startpunten: atelier De Hichte (Kleihoogt 1), Tuinderij de Groenzoom (Stroperspad) of op het Ruijvenpad /Terpenpad nabij Pijnacker.
Wie start bij atelier de Hichte aan de Kleihoogt 1 wordt warm verwelkomd door het gezang van Shantykoor de Waterweg. Zij zullen bij de Hichte een sfeervol concert geven gedurende de avond. En u mag lekker meezingen het koor!

Als u start bij Tuinderij de Groenzoom aan de Stropersweg wordt u verwelkomd door een swingende band.

Bij Tuinderij de Groenzoom is een leuk Kinderplein ingericht, waar de kinderen aan de slag kunnen.
Onderweg komt u van alles tegen: schilders, een bucket drummer van Jay's Place, Hans van Woerkom gaat verhalen vertellen, dj's, muzikanten, dichters, kunstenaars die ter plekke aan het werk zijn, maar ook workshops en punten waar u zelf aan een activiteit kunt deelnemen. Ook zou het zomaar kunnen dat aan u gevraagd wordt mee te willen werken aan een fotoshoot.

The big five
In de Groenzoom laat de Historische Vereniging Berkel zien waar het "Tolhek" tussen Berkel en Pijnacker in ere wordt hersteld en kunt u meekijken met Anthonie van Leeuwenhoek. De leden van BTL de Groenzoom introduceren aan u "the big five" van de Groenzoom. Tevens willen zij graag van u horen wat u van de Groenzoom vindt en vragen of u ideeën hebt die het er allemaal nog mooier op kunnen maken.
Voor de ultieme ontspanning is er deze avond zelfs een plaatsje ingeruimd voor een workshop Mindfulness!

Gratis deelname

Natuurlijk verklapt de organisatie niet alles. Laten we zo zeggen: er lopen nog wat andere verrassingen rond! Kom op de fiets en trek een paar lekkere wandelschoenen aan om van deze bijzondere en sfeervolle avondwandeling te genieten. De deelname is gratis, maar geef je wel op.

Meer berichten