Lekker snuffelen tussen tweedehands kinderkleding
Lekker snuffelen tussen tweedehands kinderkleding (Foto: Leoniek Gabry)

Kinderkleding en -schoenen shoppen in de Anne Frankschool

Op zaterdag 13 oktober vindt van 9.00 tot 12.00 uur de Kledingbeurs Bleiswijk plaats. Locatie van de tweedehandskinderkledingverkoop is de Anne Frankschool. In de speelzaal waar doordeweeks kleuters sporten, rijst dan een kledingwinkel voor één dag. Naast kleding worden ook schoenen verkocht.

Bleiswijk - Gun de winterkleding van je kind een tweede leven. Zijn de kleren schoon en in goede staat? Lever ze dan in bij Kledingbeurs Bleiswijk en ontvang zeventig procent van de opbrengst van je kleding retour. Inleveren kan op de Anne Frankschool aan de Lijsterlaan 8 op donderdag 11 oktober van 19.00 tot 20.00 uur en vrijdagochtend 12 oktober van 9.00 tot 12.00 uur.

Let op; vraag vooraf wel een klantnummer aan via: kinderkledingbeursbleiswijk@gmail.com of facebook.com/kledingbeursbleiswijk.

Deelnemers aan de beurs kunnen maximaal 35 stuks kleding vanaf maat 86 inleveren. De minimumprijs is € 0,50. Helaas is er geen plek voor speelgoed. Verkoop van schoenen is wel mogelijk. Hiervoor geldt een maximum van 2 stuks. De kleding en schoenen moeten in goede staat zijn, dus schoon, heel en niet verwassen of gepild. Tip: merkkleding doet het over het algemeen goed.

Alle kleding hangt op hangers en op maat, zo geeft de beurs goed overzicht. Van de verkoop op zaterdag is zeventig procent van de verkoopprijs voor de inbrenger. Dertig procent van de opbrengst gaat grotendeels naar Speel-o-theek De Vlieger. De speel-o-theek is een onderdeel van Bibliotheek Oostland en zit sinds een aantal maanden aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk. Spelen is voor kinderen erg belangrijk, het zorgt niet alleen voor veel plezier, maar is tevens goed voor de ontwikkeling van uw kind. In elke fase leert uw kind namelijk weer andere vaardigheden. Speel-o-theek De Vlieger kan hieraan een steentje bijdragen.

De gedoneerde kleding gaat naar de Kledingbank Lansingerland (Stichting GEK).

Wilt u een klantnummer, verdere uitleg of wilt u een handje helpen bij de voorbereidingen of tijdens de beurs? Neem dan contact op met Leoniek Gabry: kinderkledingbeursbleiswijk@gmail.com of bezoek Facebook.com/kledingbeursbleiswijk.

Meer berichten