Mag het licht uit?

Lansingerland - Zaterdag 27 oktober op zondag 28 oktober is de 14e editie van de Nacht van de Nacht. Dit is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht vinden er door het hele land honderden evenementen plaats in het donker. En doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting.

De gemeente roept u als ondernemer op om mee te doen. Natuurlijk gaat veiligheid en bedrijfsvoering voor, maar het is vast mogelijk om bepaalde aanlichting of reclameverlichting gedurende de nacht of een aantal uur uit te zetten. Misschien wilt u een activiteit rondom 'mag het licht uit?' organiseren en kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan eens op de website www.nachtvandenacht.nl.

Laat het de gemeente weten als u meedoet via duurzaam@lansingerland.nl, dan nemen zij u mee in hun communicatie-uitingen. Zelf doet de gemeente het licht in 'de kroon' van het gemeentehuis in Bergschenhoek die nacht uit. En het Servicepunt in Bleiswijk zet zoveel mogelijk verlichting, behalve de noodverlichting, uit.

Meer berichten