Wethouder Ankie van Tatenhove (midden) opende het project.
Wethouder Ankie van Tatenhove (midden) opende het project. (Foto: )

Eet gezellig mee met 'Samen aan Tafel'

Doel Delfland, onderdeel van GGZ Delfland, Bibliotheek Oostland en Kwadraad. Maatschappelijk Werk organiseren op 11 oktober de tweede editie van Samen aan Tafel. Samen aan Tafel bestaat uit een reeks etentjes in verenigingsgebouw 'het Kievitsnest'.

Berkel en Rodenrijs - De etentjes zijn bedoeld voor iedereen in de wijk die gezelligheid zoekt of meer contact wil met medewijkbewoners. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom om aan te schuiven. Kosten voor het etentje bedragen € 4,50 per persoon. Met dank aan de supermarkten Jumbo en Albert Heijn, door hun sponsoring kan er voor deze prijs een heerlijk, vers bereid driegangenmenu op tafel worden gezet. Schuift u ook aan? Meld u zich dan wel even aan bij Marc Vercouteren: m.vercouteren@ggz-delfland.nl / 06 81 63 28 61.

Op donderdag 13 september werd de aftrap gegeven en opende wethouder Ankie van Tatenhove het project. Met een gezellige groep geïnteresseerde werd er de eerste keer een gezonde maaltijd genuttigd. Het was een mooie start voor nog veel meer gezellige etentjes.

De volgende edities van Samen aan Tafel zullen plaatsvinden op 1 november, 13 december, 10 januari en 14 februari.

Meer berichten