Foto:

Rotary Bridge in de Kas

Bleiswijk - Rotaryclub Lansingerland organiseert op zaterdag 10 november voor de 19e keer 'Rotary Bridge in de Kas', een bridgedrive die gehouden wordt in de kassen van Bunnik Plants in Bleiswijk. De kosten bedragen 39,95 per paar en de opbrengst gaat naar Speeltuinvereniging De Kievit. Iedereen kan meebridgen.

De eerste zitting begint om 9.30 uur en wordt afgesloten met een loterijtrekking. Vervolgens verzorgen leden van Rotaryclub Lansingerland de lunch. Voor geïnteresseerden is er tijdens de lunch de mogelijkheid de kwekerskas waarin de drive wordt gehouden, te bezichtigen. De tweede zitting eindigt rond 16:30 uur. De dag wordt afgesloten met nogmaals een loterijtrekking en de prijsuitreiking. De hoofdprijs van de loterij is een reischeque ter waarde van 500 euro.
Ter afsluiting wordt een 'cheque' overhandigt aan speeltuin De Kievit. De speeltuin, die dit jaar haar 65e verjaardag viert, besteedt het geld aan een nieuw speeltoestel. Voor meer informatie en aanmelden kijkt u op www.bridgeindekas.nl

Meer berichten