De speciale bus van HCM, die met regelmaat oud papier ophaalt.
De speciale bus van HCM, die met regelmaat oud papier ophaalt. (Foto: )

HCM geeft concert als dank voor oud papier

Het Hollands Christelijk Mannenkoor zamelt al vele jaren oud papier in om extra geld in te zamelen voor het koor. Daarvoor rijdt een bus door Lansingerland. Voor de donateurs van het papier geeft HCM een speciaal concert.

Lansingerland - Deze bus, welke door een groep van zo'n veertig vrijwilligers met enige regelmaat diverse routes aflegt, is herkenbaar aan het HCM logo. Van de opbrengst van dat oud papier, wordt door het koor extra zaken bekostigd. Zoals een bijdrage in de uniforme kleding, busvervoer naar uitvoeringen, enzovoort.
Als waardering hiervoor wil het HCM die aanbieders van oud papier eens belonen met een gratis concert. Dat concert, genaamd het OPA concert (Oud Papier Aanbieders), vindt plaats op maandag 29 oktober in gebouw 'De Ark' te Berkel en Rodenrijs.

Het belooft een avond te worden met muziek waar je vrolijk van wordt. Het Hollands Christelijk Mannenkoor onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven wordt muzikaal begeleidt op het orgel door Matthijs Breukhoven. Tevens is er muziek op de blokfluit van Nelline van Liere.

De aanvang is 20.00 uur en in verband met de organisatie aanmelden via de mail: hcm.secr@gmail.com.

Meer berichten