Foto:

Snelwandeltocht Rottemeren

Terwijl de afgelopen zomerperiode ons land in de ban was van een ware hittegolf was het bij de ijsclub Zevenhuizen alweer tijd om te denken aan kou, ijs en snert. De voorbereidingen voor de Snertwandeltocht Rottemeren 2019 zijn alweer in volle gang.

Zevenhuizen - Op zaterdag 5 januari is het weer zover. Van heinde en verre zullen deelnemers deze wandeltocht gaan lopen. Dit jaar is het een jubileumeditie: voor de 5e keer zal de snertwandeltocht georganiseerd gaan worden.
En bij een jubileumjaar hoort natuurlijk een extra feestelijk tintje. Allereerst is er de uitbreiding van de afstanden: er kan nu naast de 5, 10, 15 en 21 km ook 25 kilometer gelopen worden. Onderweg wordt de inwendige mens niet vergeten en zullen er op de rustpunten verrassende versnaperingen zijn. Uiteraard weer onder het genot van live muziek van verschillende koren en bands. En onderweg vindt u ook de Midwinterhoornblazers. Voor de kinderen zijn er verschillende leuke activiteiten waarbij zij stempels kunnen verzamelen en na afloop een mooi wandeldiploma ontvangen. Voor alle deelnemers is er na deelname een mooie medaille.
Houdt voor meer informatie de website, Facebook en Instagram van de ijsclub Zevenhuizen in de gaten.
De IJsclub hoopt u te zien tijdens de Snertwandeltocht Rottemeren.

Meer berichten